Tervetuloa Idelliin!

pippurimyllyt

Mikä kuorii perunaa, tomaattia ja kiiviä? Mikä höyryttää lohimedaljongin ilman rasvaa neljässä minuutissa? Mikä teroittaa veitsesi siihen samaan terään, jossa se oli, kun ensi kerran avasit pakkauksen? Ja ennen kaikkea: mitä siltä päivänsankarilta vielä puuttuu, kun sillä on jo kaikki?

Jos et tiedä vastausta näihin kysymyksiin, lienee aika marssia uuteen ja todella hyvin varustettuun keittiötuotteiden ja lahjatavaroiden erikoisliikkeeseen  Idelliin.

Turkuun Brahenkadulle on avattu uusi liike, josta voit saada keittiöösi väriä, ilmettä ja apua.  Tunnetut merkit ja idearikkaat tuotteet ovat nyt saatavilla yhdestä osoitteesta. Keittiötuotteiden lisäksi Idellin valikoimiin kuuluu laaja valikoima lahjatuotteita, jotka soveltuvat paitsi kuluttajille, myös yritykseltä yritykselle annettaviksi lahjoiksi.

Idellin perustaja Eeva Viitaniemi korostaa, että tarkoituksena oli perustaa liike, josta saa yksilöllistä palvelua, ideoita sekä käyttöopastusta. ”Tällaiselle liikkeelle on kaupungissamme selvä tilaus, eikä alan erikoisliikettä ole Turussa enää useampaan vuoteen ollutkaan. Ei kai voi olla niin, että vain helsinkiläiset ja tamperelaiset pääsevät ensimmäisenä osalliseksi uusimmista keittiö- ja lahjatrendeistä, kun me täällä Turussa odotamme kieli pitkällä sitä, että joku isoista kauppaketjuista ottaisi uutuuksia valikoimiinsa?” valottaa Viitaniemi liikkeen perustamiseen johtaneita motivaatiotekijöitä.