colemasonCole & Masonin tinkimättömällä ammattitaidolla valmistetut pippuri- ja suolamyllyt hakevat vertaistaan. Valikoimasta löydät mallit, jotka miellyttävät niin käyttäjää kuin katsojaakin. Maailmanlaajuisesti tunnettu Cole & Mason on tuotemerkkinä laadun tae ja monen kuluttajan luonnollinen valinta.

Myllyjen materiaalina käytetään

– ruostumatonta terästä, joka on korkeinta laatuluokkaa
– akryylia, joka on valon- ja iskunkestävää sekä lasinkirkasta, ja säilyy siistinä ja kauniina kovassakin käytössä
– puuta, joka tulee huolellisesti hoidetuista ja uudelleen istutettavistä täysi-ikäisistä metsitä. Pyökkiä ja kirsikkaa, sillä ne eivät jätä mausteisiin jälkimakuja ja tuoksuja.

Mustapippurista saat tulisuutta, valkopippurista makua. Viherpippuri taasen on miedompi kuin mustapippuri ja rose-pippuri ei oikeasti ole pippuri vaan marja. Paras suola laitettavaksi suolamyllyyn on karkea merisuola. Jos suola paakkuuntuu myllyssä, pistä sisälle muutama riisinjyvä kosteutta sitomaan. Tärkeintä on käyttää korkealaatuisia raaka-aineita, jolloin ne eivät tuki myllyä ja takaavat sinulle parhaan makunautinnon.

Cole & Masonin valikoimassa myös laadukkaat, erittäin kauniit ja toimivat graniittimorttelit. Koot 18cm ja 14cm.
Huhmare on muotoiltu tukevaksi ja käyttäjä saa siitä hyvän otteen. Petkel on päästä erittäin leveä ja morttelin pohjan mukaisesti kupera, joten se hienontaa kuivat että kosteat ruoka-aineet tehokkaasti. Morttelin ulkopinta on tyylikkäästi kiillotettu.

derwentwindermereCrystalinverta2cole-mason-kivimortteli